Stamp Community Family of Web Sites
Thousands of stamps, consistently graded, competitively priced and hundreds of in-depth blog posts to read
Stamp Community Forum
 
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Welcome Guest! Need help? Got a question? Inherit some stamps?
Our stamp forum is completely free! Register Now!

Cookies In Ie9

Next Page    
 
To participate in the forum you must log in or register.
Author Previous TopicReplies: 23 / Views: 3,373Next Topic
Page: of 2
Pillar Of The Community
Canada
1227 Posts
Posted 06/15/2011   5:45 pm  Show Profile Bookmark this topic Add mhc99 to your friends list Get a Link to this Message
Today, I noticed that when I click on the "Last 100 Active" button in IE9 that my previously read threads as not being recorded. This has not happened before today and I am wondering if anyone else has noticed that when you refresh the "Last 100 Active" screen, previously read threads are not stored.
Send note to Staff

Forum Dad
Learn More...
USA
1787 Posts
Posted 06/15/2011   6:12 pm  Show Profile Bookmark this reply Add bobby131313 to your friends list  Get a Link to this Reply
Are you talking about them changing color?
Send note to Staff  Go to Top of Page
Pillar Of The Community
Canada
1227 Posts
Posted 06/15/2011   6:45 pm  Show Profile Bookmark this reply Add mhc99 to your friends list  Get a Link to this Reply
Bobby131313, yes I am talking about the names of the topics changing from blue to red when you read same. When I click on the "Last 100 Active" button again, the names of the topics I just read are back to blue color just like the other topics I haven't read.

P.S. - I just used the lastest version of Chrome to access this site and when I refreshed the Last 100 Active screen, those threads that I read remained blue in color so I could continue reading topics I haven't read before refreshing the screen.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Edited by mhc99 - 06/15/2011 7:13 pm
Pillar Of The Community
United States
2757 Posts
Posted 06/15/2011   6:51 pm  Show Profile Bookmark this reply Add warrehouse to your friends list  Get a Link to this Reply
With Internet Explorer 9 you may need to sync IE9 with this site by going into "Tools" then click on "Compatablity View Settings" while you on the Stamp Community Site, then you will see the base web address for Stamp Community & an "ADD" button click on the button the system will sync them so they will fully work together..
Send note to Staff  Go to Top of Page
Forum Dad
Learn More...
USA
1787 Posts
Posted 06/15/2011   6:58 pm  Show Profile Bookmark this reply Add bobby131313 to your friends list  Get a Link to this Reply
Since those pages were just changed a forced refresh (Control-F5) may fix it.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Pillar Of The Community
Canada
1227 Posts
Posted 06/15/2011   7:04 pm  Show Profile Bookmark this reply Add mhc99 to your friends list  Get a Link to this Reply
I tried Ctrl - F5 and the color of read items reverted back to blue color. Is anyone else using IE9 experiencing the same problem?

See my edited comment in the above post where I am not experiencing a similar problem with Chrome.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Edited by mhc99 - 06/15/2011 7:15 pm
Bedrock Of The Community
Australia
36216 Posts
Posted 06/15/2011   7:32 pm  Show Profile Bookmark this reply Add rod222 to your friends list  Get a Link to this Reply
Yes, my thread headings revert back to blue, (whenever I do a force refresh F5)
Maybe a problem with ie9
I know it's not preferred but I'm stuck with it
via familiarity.
Is Chrome no better?
Send note to Staff  Go to Top of Page
Edited by rod222 - 06/15/2011 7:56 pm
Rest in Peace
United States
7097 Posts
Posted 06/15/2011   8:03 pm  Show Profile Bookmark this reply Add I_Love_Stamps to your friends list  Get a Link to this Reply
yup but I also use firefox and I find it has a lot fewer bugs. just a thought.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Pillar Of The Community
United States
862 Posts
Posted 06/15/2011   9:07 pm  Show Profile Bookmark this reply Add raywrio to your friends list  Get a Link to this Reply
Yes firefox runs very well with this site. I am moving away from IE8 as of late. It loads pages way to slow. But will test IE9 at work tomorrow.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Rest in Peace
Canada
5701 Posts
Posted 06/15/2011   9:13 pm  Show Profile Bookmark this reply Add BeeSee to your friends list  Get a Link to this Reply
No problems here with Firefox 4.0.1
Send note to Staff  Go to Top of Page
BeeSee in BC
"The Postmark is Mightier than the Stamp"
http://brcstamps.com ---- BNAPS, RPSC, APS
Bedrock Of The Community
Australia
36216 Posts
Posted 06/15/2011   9:33 pm  Show Profile Bookmark this reply Add rod222 to your friends list  Get a Link to this Reply
Yes, I found firefox smooth and fast.

On the debit side, Firefox would not allow
fast page scrolling capture, through another program,
and on loading a page in SCF, I would usually
hit delete button to go back to last 100,
in firefox that would exit SCF altogether.

I therefore voted to remain with ie
Send note to Staff  Go to Top of Page
Pillar Of The Community
United States
4106 Posts
Posted 06/16/2011   06:35 am  Show Profile Bookmark this reply Add stampvirgin to your friends list  Get a Link to this Reply
ie9 is a release to public for testing...
it is not ready for prime time. you are testing a beta product.
expect stuff not to work right.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Bedrock Of The Community
Australia
36216 Posts
Posted 06/16/2011   06:57 am  Show Profile Bookmark this reply Add rod222 to your friends list  Get a Link to this Reply
I have ie8.0.6
Send note to Staff  Go to Top of Page
Rest in Peace
United States
7097 Posts
Posted 06/16/2011   09:52 am  Show Profile Bookmark this reply Add I_Love_Stamps to your friends list  Get a Link to this Reply
That doesn't happen to me? And for screen captures I use the windows snipping tool. works fabulous and smooth. hope this helps a little as I'm not very tech savy these days.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Pillar Of The Community
Canada
1227 Posts
Posted 06/16/2011   1:52 pm  Show Profile Bookmark this reply Add mhc99 to your friends list  Get a Link to this Reply

Quote:
ie9 is a release to public for testing...
it is not ready for prime time. you are testing a beta product.
expect stuff not to work right.


I read that IE9 was officially released two months ago and it is no longer a beta version.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Pillar Of The Community
Canada
1227 Posts
Posted 06/16/2011   3:58 pm  Show Profile Bookmark this reply Add mhc99 to your friends list  Get a Link to this Reply
I did some more experimentation and found that if I hit the "Last 100 New" button and opened threads within that area, topics that I read turned red and stayed that color when I closed down the session and came back later to "Last 100 New". However when I hit the "Last 100 Active" button, everything is in blue.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Page: of 2 Previous TopicReplies: 23 / Views: 3,373Next Topic  
Next Page
 
To participate in the forum you must log in or register.


Go to Top of Page
Disclaimer: While a tremendous amount of effort goes into ensuring the accuracy of the information contained in this site, Stamp Community assumes no liability for errors. Copyright 2005 - 2022 Stamp Community Family - All rights reserved worldwide. Use of any images or content on this website without prior written permission of Stamp Community or the original lender is strictly prohibited.
Privacy Policy / Terms of Use    Advertise Here
Stamp Community Forum © 2007 - 2022 Stamp Community Forums
It took 0.35 seconds to lick this stamp. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05