Stamp Community Family of Web Sites
Thousands of stamps, consistently graded, competitively priced and hundreds of in-depth blog posts to read
Stamp Community Forum
 
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Welcome Guest! Need help? Got a question? Inherit some stamps?
Our stamp forum is completely free! Register Now!

Problems

 
To participate in the forum you must log in or register.
Author Previous TopicReplies: 11 / Views: 2,396Next Topic  
Valued Member

United Kingdom
59 Posts
Posted 06/02/2013   01:58 am  Show Profile Bookmark this topic Add Telcson to your friends list Get a Link to this Message
Just recently I have begun to experience real problems with this forum.
I cannot get the photo upload box to open. It drops back to the new topic box. I have a new topic I can't enter without the photo I wanted to query.
Also I cannot get the contact us box on the menu to open, so I have had to resort to this to get a message to you.

I have had this sort of problem with websites before.
So please don't just say it's my fault(!) , like the last time I said this to a website operator, and you'll probably say I need to switch my antivirus off, as they did.
Well, it used to work, so what's different now?
I would rather not be surfing anywhere on the net with my self totally open to viruses.

Now it won't even preview this message.
Will I even be able to post it?

Telcson
Send note to Staff

Pillar Of The Community
United Kingdom
502 Posts
Posted 06/02/2013   04:29 am  Show Profile Bookmark this reply Add DavidR to your friends list  Get a Link to this Reply
Morning Telcson
Yes, your message has posted!
I have had intermittent problems with the photo uploader in the last few months, some days it works, others not. Same problem you describe.
It can be frustrating when you have a valid contribution to an active thread, you don't always have the time to keep trying!
I certainly wouldn't disable any anti-virus to try to fix it.
Hopefully the experts can trouble shoot the problem for you.
Regards
DavidR
Send note to Staff  Go to Top of Page
Pillar Of The Community
Germany
1700 Posts
Posted 06/02/2013   06:47 am  Show Profile Bookmark this reply Add scotzm to your friends list  Get a Link to this Reply
Is it your browser blocking some "pop-up boxes"... just a thought anyway.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Forum Dad
Learn More...
USA
1790 Posts
Posted 06/02/2013   09:16 am  Show Profile Bookmark this reply Add bobby131313 to your friends list  Get a Link to this Reply
Both problems you have involve popups, something is blocking them. It is something on your end or I would have hundreds of complaints.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Pillar Of The Community
United States
5880 Posts
Posted 06/02/2013   10:26 am  Show Profile Bookmark this reply Add smauggie to your friends list  Get a Link to this Reply
Which browser are you using Telcson?
Send note to Staff  Go to Top of Page
APS Member #: 222539 AAPE, Maplewood Stamp Club (MN), Northern Philatelic Society, US Philatelic Classics Society, Auxiliary Markings Club, Canal Zone Study Group, Minnesota Postal History Society
Valued Member
United Kingdom
59 Posts
Posted 06/04/2013   02:30 am  Show Profile Bookmark this reply Add Telcson to your friends list  Get a Link to this Reply
Thanks all,

It could be the pop-up blocker with my Kaspersky, I suppose.
It's odd though that this has only started to happen recently, and I always have had the pop-up blocker on with all Kasperskys I've installed, since I changed to them.( a few years ago now) This installation since last xmas.
What I'll try is to switch it off just while I'm trying to upload the photo for my topic, and see if that makes a difference.
Telcson
Send note to Staff  Go to Top of Page
Valued Member
United Kingdom
59 Posts
Posted 06/04/2013   02:38 am  Show Profile Bookmark this reply Add Telcson to your friends list  Get a Link to this Reply
.........actually the pop-up blocker on the internet explorer. is i.e's own one, and turning that off makes no difference whatsoever. so I'm taking a look at Kaspersky.The problem persists. I'm having a look at Kaspersky.
That doesn't seem to have a pop-up tool, just an anti-banner setting.

So no joy, I'm afraid.
Incidentally, whatever it is won't let me even preview this message.
telcson.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Pillar Of The Community
Germany
1700 Posts
Posted 06/04/2013   07:05 am  Show Profile Bookmark this reply Add scotzm to your friends list  Get a Link to this Reply
Perhaps you have a Google, Yahoo or similar toolbar... these may also have a pop-up blocker.

Virus programs, browsers, search engine toolbars, dedicated pop-up blocker programs etc may have a pop-up blocker so perhaps disabling one means the others are still at work. Disable all then use one you can trust and use "exceptions" which may help.

Incidently... I one had a situation where pop-up windows/boxes were BEHIND the main window so could not be seen. I re-installed my browser to fix that. Just one more thought on the problem.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Edited by scotzm - 06/04/2013 07:11 am
Forum Dad
Learn More...
USA
1790 Posts
Posted 06/04/2013   10:36 am  Show Profile Bookmark this reply Add bobby131313 to your friends list  Get a Link to this Reply

Quote:
Incidentally, whatever it is won't let me even preview this message.


Right, that displays in a popup too.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Valued Member
United Kingdom
59 Posts
Posted 06/05/2013   2:26 pm  Show Profile Bookmark this reply Add Telcson to your friends list  Get a Link to this Reply
I keep trying to stop every new program I download from throwing toolbars at me! even Adobe is a good source for that, too. But they come out of the ether. I have tried to remove unwanted ones, and haven't downloaded Chrome, google toolbars, and so on. I try to disable whatever in add-ons, too, which I can't remove somehow.

So, still not found what's the culprit.
Send note to Staff  Go to Top of Page
Pillar Of The Community
2361 Posts
Posted 06/05/2013   2:43 pm  Show Profile Bookmark this reply Add doug2222 to your friends list  Get a Link to this Reply
Do your settings allow automatic updates to Windows?
Send note to Staff  Go to Top of Page
Valued Member
United Kingdom
59 Posts
Posted 06/09/2013   10:09 am  Show Profile Bookmark this reply Add Telcson to your friends list  Get a Link to this Reply
Yes.
Well, I get notification
and then I download. To be exact.
I prefer to have manual control of what I download,
so I can hopefully track things which prevent something else from working.
Send note to Staff  Go to Top of Page
  Previous TopicReplies: 11 / Views: 2,396Next Topic  
 
To participate in the forum you must log in or register.


Go to Top of Page
Disclaimer: While a tremendous amount of effort goes into ensuring the accuracy of the information contained in this site, Stamp Community assumes no liability for errors. Copyright 2005 - 2022 Stamp Community Family - All rights reserved worldwide. Use of any images or content on this website without prior written permission of Stamp Community or the original lender is strictly prohibited.
Privacy Policy / Terms of Use    Advertise Here
Stamp Community Forum © 2007 - 2022 Stamp Community Forums
It took 0.28 seconds to lick this stamp. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05